ریاست دانشگاه

برگزاری دومین جلسه قرارگاه تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین در استانداری مازندران

12 مرداد 1401

دومین جلسه قرارگاه تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین در استانداری مازندران تشکیل گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دومین جلسه قرارگاه تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین استان مازندران در روز چهارشنبه1401/05/05 در استانداری مازندران تشکیل گردید.

بر اساس این گزارش، در ابتدای این جلسه، مهندس خیریانپور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری به نمایندگی از رییس قرارگاه، گزارشی از اهتمام جدی در تحقق شعار سال و فعال‌سازی ظرفیت‌های استان بیان کرد و اظهار داشت: استفاده از ظرفیت‌های قانونی در برنامه بودجه سالانه و هم‌چنین توجه به ارایه برنامه‌های اجرایی در قرارگاه و بهره‌مندی از ظرفیت فرمانداران شهرستان‌های استان و متخصصان دستگاه‌های اجرایی باید در دستور کار جدی قرار گیرد.

در ادامه، دکتر حشمت‌اله علی‌نژاد دبیر قرارگاه و رییس دانشگاه مازندران، توضیحاتی را پیرامون گاه‌شمار فعالیت‌های قرارگاه ارایه نمود که ایجاد کارگروه‌های هشت‌گانه، پیگیری تعیین دیگر اعضا توسط هیات رییسه کارگروه‌ها، تشکیل دبیرخانه قرارگاه با سه کمیسیون توانمندسازی، امور شهرستان و هماهنگی و برگزاری جلسات مستمر توجیهی با کارگروه‌ها از برجسته‌ترین موارد این گاه‌شمار بوده است.

دکتر علی‌نژاد سه بایسته‌محوری را اعم از منابع مالی، دایره شمول مصوبات و نیازمندی به تعاملات بین استانی و استان- مرکز را نیز در این نشست مطرح کرد.

هم‌چنین دکتر مرتضی موقر مسوول دبیرخانه، به تشریح ساختار دبیرخانه و چگونگی برقراری تعامل هدفمند با کارگروه‌ها و نیز تقویت نگاه اجرایی در تدوین برنامه‌ها پرداخت.

در پایان این نشست نیز روسای کارگروه‌های هشت‌گانه، گزارشی را از وضعیت سازمان ذیربط در حوزه تحقق شعار سال، ارایه کردند.